Střední odborná škola a Střední odborné učiliště obchodu a služeb, Chrudim

Vyhledat v katalogu

Drobečková navigace

Úvod > Aktuality

Aktuality


Štítky:

























































































































Ocenění studentů starostou města Chrudimi

Datum konání: 17. 3. 2022 - 30. 3. 2022

Ředitel SOŠ a SOU obchodu a služeb nominoval na ocenění Pavlínu Tvrzickou, Michaelu Pivoňkovou a Valentýnu Kobrovou. Optimismus, kamarádství, poctivá práce a empatie - to je to, čeho si vážíme.

Více

Publikováno 18. 3. 2022 7:36

SLAVNOSTI NA KARMELI 2022

Datum konání: 10. 3. 2022 - 31. 3. 2022

Soutěž na Karmeli

Tak se podařilo!! Pavlína Tvrzická pod vedením paní učitelky odborného výcviku Jany Matějů vytvořila svatební dort a v silné konkurenci získala 10. března 3. místo na Karmelských slavnostech v Mladé Boleslavi.

Více

Autor: J. Matějů Publikováno 15. 3. 2022 12:46

Lyžařský kurz 2022

Datum konání: 21. 2. 2022 - 21. 3. 2022

Lyžařský kurz 2022

Po loňské pauze způsobené covidovými opatřeními se letos mohl uskutečnit lyžařský kurz. V týdnu od 21. do 25. 2. 2022 se žáci prvních ročníků naší školy zúčastnili lyžařského výcviku, který se konal v zasněžených Jeseníkách ve ski areálu Přemyslov.

Více

Autor: P. Klimeš Publikováno 8. 3. 2022 12:29

Smetanové dorty a dezerty

Datum konání: 15. 2. 2022 - 6. 3. 2022

Smetanové dorty a dezerty

A něco sladkého z naší cukrárny...

Více

Autor: N. Stejskalová Publikováno 18. 2. 2022 9:30

Biologická olympiáda

Datum konání: 14. 2. 2022 - 6. 3. 2022

Biologická olympiáda

V pondělí 14.2. 2022 a v úterý 15.2. 2022 proběhlo školní kolo Biologické olympiády kategorie B.

Více

Autor: V. Kapustová Publikováno 24. 2. 2022 8:10

Zrušení plánovaného maturitního plesu školy

Datum konání: 27. 1. 2022 - 16. 2. 2022

S politováním musíme oznámit rozhodnutí, že naše škola nebude pořádat v zamluveném termínu 25. 2 .2022 maturitní ples v chrudimském Muzeu.

Více

Autor: J. Kořínek Publikováno 28. 1. 2022 7:29

Poznáváme a pracujeme s potravinami z našeho regionu

Datum konání: 22. 12. 2021 - 2. 1. 2022

Poznáváme a pracujeme s potravinami z našeho regionu

Dne 22. 12. 2021 s žáky tříd K3P, K3, K2 jsme se zaměřili na zpracování potravin z našeho regionu.

Více

Autor: M. Kopecká Publikováno 2. 1. 2022 23:27

Japonské stříbro - hovězí maso Wagyu

Datum konání: 21. 12. 2021 - 16. 1. 2022

Japonské stříbro - hovězí maso Wagyu

Čekání na Ježíška a poslední školní den před vánočními prázdninami jsme si s vybranými žáky tříd K3P, K3 a K2 zpestřili prací s jedním z nejkvalitnějších hovězích mas. Připravili jsme si steaky z vysokého roštěnce, pupku i šťavnaté hamburgery.

Více

Autor: M. Kopecká Publikováno 2. 1. 2022 23:36