Dne 22. 12. 2021 s žáky tříd K3P, K3, K2 jsme se zaměřili na zpracování potravin z našeho regionu.
První potravinu z našeho regionu, kterou jsme použili, byla celozrnná žitná, chlebová pšeničná a pšeničná hladká mouka ze Mlýna Janderov. Z mouky jsme si upekli voňavý kváskový pšeničnožitný chléb a hamburgerové briošky.
Druhou potravinu, kterou jsme zpracovávali, bylo mléko z farmy Běstvina na úpatí Železných hor. Z mléka jsme si vyrobili pařený sýr mozzarella.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště obchodu a služeb
537 01 Chrudim, Čáslavská 205
Telefon: 463 354 600
Sekretariát: 463 354 603
E-mail: skola@sos-sou.chrudim.cz
IČ: 13582259
Číslo účtu: 13336531/0100