Střední odborná škola a Střední odborné učiliště obchodu a služeb, Chrudim

Vyhledat v katalogu

Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > Poznáváme a pracujeme s potravinami z našeho regionu

Poznáváme a pracujeme s potravinami z našeho regionu



Datum konání:
22.12.2021
Datum ukončení:
2.1.2022

Dne 22. 12. 2021 s žáky tříd K3P, K3, K2 jsme se zaměřili na zpracování potravin z našeho regionu.

První potravinu z našeho regionu, kterou jsme použili, byla celozrnná žitná, chlebová pšeničná a pšeničná hladká mouka ze Mlýna Janderov. Z mouky jsme si upekli voňavý kváskový pšeničnožitný chléb a hamburgerové briošky.

Druhou potravinu, kterou jsme zpracovávali, bylo mléko z farmy Běstvina na úpatí Železných hor. Z mléka jsme si vyrobili pařený sýr mozzarella.

Poznáváme a pracujeme s potravinami z našeho regionuPoznáváme a pracujeme s potravinami z našeho regionuPoznáváme a pracujeme s potravinami z našeho regionuPoznáváme a pracujeme s potravinami z našeho regionuPoznáváme a pracujeme s potravinami z našeho regionuPoznáváme a pracujeme s potravinami z našeho regionuPoznáváme a pracujeme s potravinami z našeho regionuPoznáváme a pracujeme s potravinami z našeho regionuPoznáváme a pracujeme s potravinami z našeho regionuPoznáváme a pracujeme s potravinami z našeho regionuPoznáváme a pracujeme s potravinami z našeho regionuPoznáváme a pracujeme s potravinami z našeho regionuPoznáváme a pracujeme s potravinami z našeho regionuPoznáváme a pracujeme s potravinami z našeho regionu