Střední odborná škola a Střední odborné učiliště obchodu a služeb, Chrudim

Vyhledat v katalogu

Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > Vítězství na Vysočině

Vítězství na Vysočině



Datum konání:
5.3.2020
Datum ukončení:
10.3.2020

5. března 2020 naše děvčata obhájila prvenství na soutěži „Kuchař Vysočiny“ v Havlíčkově Brodě a za sebou nechala všech devět škol kraje Vysočina. Soutěž je nominační soutěží mezinárodní soutěže Gastro Junior pro rok 2021.

Tereza Pekařová zvítězila v disciplíně hlavní pokrm, připravovala kuřecí supreme s jarní zeleninou, bramborovým pyré s lanýžovým máslem, mrkvovým pyré, žampiony a cukrovým hráškem. Jana Rejnušová ji následovala se svým předkrmem z červené řepy. Připravila tartar z řepy s křenem, jablkem a zakysanou smetanou a rolku s tvarohem a gorgonzolou. Obě děvčata se umístila ve zlatém pásmu a dosáhla nejvíce bodů ze všech soutěžících. Děvčatům gratulujeme a přejeme mnoho dalších úspěchů.

Vítězství na VysočiněVítězství na VysočiněVítězství na VysočiněVítězství na VysočiněIMG_0594.jpgVítězství na VysočiněVítězství na VysočiněVítězství na VysočiněVítězství na VysočiněVítězství na VysočiněVítězství na Vysočině