Střední odborná škola a Střední odborné učiliště obchodu a služeb, Chrudim

Vyhledat v katalogu

Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > Projektový den K3A: Příprava teplých předkrmů pro závěrečnou zkoušku

Projektový den K3A: Příprava teplých předkrmů pro závěrečnou zkoušku



Datum konání:
24.11.2025
Datum ukončení:
11.12.2025

Dne 24. 11. 2025 proběhl ve třídě K3A projektový den zaměřený na přípravu teplých předkrmů, které budou tvořit jednu z částí jejich praktické závěrečné zkoušky.

Připravovali od masových variant, přes pokrmy z vnitřností, ryb a mořských plodů, až po těstovinové i bezmasé předkrmy. Práce žákům umožnila ověřit si vlastní kreativitu, schopnost improvizace i cit pro food plating.

Projektový den K3A: Příprava teplých předkrmů pro závěrečnou zkoušku
Projektový den K3A: Příprava teplých předkrmů pro závěrečnou zkoušku
Projektový den K3A: Příprava teplých předkrmů pro závěrečnou zkoušku
Projektový den K3A: Příprava teplých předkrmů pro závěrečnou zkoušku
Projektový den K3A: Příprava teplých předkrmů pro závěrečnou zkoušku


TOPlist