Střední odborná škola a Střední odborné učiliště obchodu a služeb, Chrudim

Vyhledat v katalogu

Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > Kurz minutek a zahraniční kuchyně

Kurz minutek a zahraniční kuchyně



Datum konání:
25.3.2019

Ve čtvrtek 7. a v pátek 8. března 2019 se žáci K3 zúčastnili kurzu minutek a zahraniční kuchyně.

Zaměřili jsme se na zpracování běžně dostupných mas jako je kuřecí, vepřové, hovězí, ale také zvěřina a ryby. Jednotlivé přílohy k masům byly připraveny z rozmanité zeleniny, ale také z cizrny, pohanky, hrášku, krup, těstovin, pohanky, jáhel.  Několik příloh bylo připraveno i z brambor. Všichni si vyzkoušeli úpravu jednotlivých druhů mas i celkovou kompletaci a servis minutových pokrmů. UOV Lietavcová s UOV Dopitovou odpovídaly na otázky a dotazy a na nedostatek zájmu ze strany žáků si opravdu nemohly stěžovat. Kurz byl zakončen opravdu plodnou rozpravou a degustací.

Kurz minutek a zahraniční kuchyněKurz minutek a zahraniční kuchyněKurz minutek a zahraniční kuchyněKurz minutek a zahraniční kuchyněKurz minutek a zahraniční kuchyně

Kurz minutek a zahraniční kuchyněKurz minutek a zahraniční kuchyněKurz minutek a zahraniční kuchyněKurz minutek a zahraniční kuchyněKurz minutek a zahraniční kuchyněKurz minutek a zahraniční kuchyněKurz minutek a zahraniční kuchyněKurz minutek a zahraniční kuchyněKurz minutek a zahraniční kuchyněKurz minutek a zahraniční kuchyněKurz minutek a zahraniční kuchyněKurz minutek a zahraniční kuchyněKurz minutek a zahraniční kuchyněKurz minutek a zahraniční kuchyněKurz minutek a zahraniční kuchyněKurz minutek a zahraniční kuchyněKurz minutek a zahraniční kuchyně