Střední odborná škola a Střední odborné učiliště obchodu a služeb, Chrudim

Fulltextové vyhledávání

Vyhledat v katalogu

Drobečková navigace

Úvod > Aktuality

Aktuality


Novější 1 3

Vzdělávání dospělých

Datum konání: 11. 6. 2021 - 30. 6. 2021

Vzdělávání dospělých

Ve spolupráci s Hospodářskou komorou probíhal ve dnech 24. 4. – 21. 5. 2021 kurz Příprava teplých pokrmů, který navazoval  na teoretickou část výuky daného tématu.

Více

Autor: J. Dopitová Publikováno 14. 6. 2021 11:30

Italská kuchyně na naší škole

Datum konání: 10. 6. 2021 - 28. 6. 2021

Italská kuchyně na naší škole

Pod vedením učitele odborného výcviku pana Karla Dufka absolvovali žáci K2P a G3 kurz italské kuchyně.

Více

Autor: J. Dopitová Publikováno 14. 6. 2021 11:32

Zapojení odborníka z praxe - T. Kuchařová

Datum konání: 2. 6. 2021 - 13. 6. 2021

Zapojení odborníka z praxe – T. Kuchařová

Tereza Kuchařová je úspěšnou absolventkou naší školy a jako odborník z praxe předvedla našim žákům z G3 přípravu minutek v moderní úpravě ve dnech 27. 5. a 28. 5. 2021.

Více

Autor: J. Dopitová Publikováno 14. 6. 2021 11:36

Domácí příprava žáků, samostudium v období uzavření školy

Datum konání: 11. 3. 2020 - 29. 3. 2020

Pro žáky naší školy budou v krátké době připraveny domácí úkoly a práce, které budou postupně přidávány na náš výukový portál Moodle. Tyto výukové materiály v první fázi pro období do 20. března budou označeny zkratkou DPS.

Více

Publikováno 11. 3. 2020 11:06

Přípravný kurz z matematiky - aktuální informace

Datum konání: 10. 3. 2020 - 15. 3. 2020

12. 3. 2020, dle prohlášení premiéra ČR, se ruší přípravný kurz z matematiky. Náhradní termín bude upřesněn a budete o něm informováni na našich webových stránkách.

Více

Autor: J. Charvát Publikováno 10. 3. 2020 12:46

Kurz – Čajové pečivo

Datum konání: 3. 3. 2020 - 9. 3. 2020

Kurz – Čajové pečivo

Ve dnech 2. a 3. 3. 2020 se ve školní cukrárně uskutečnil kurz Čajového pečiva. Tento kurz byl určený pro žáky prvního ročníku.

Více

Autor: H. Hejlová Publikováno 6. 3. 2020 13:03

Kurz listového těsta

Datum konání: 25. 2. 2020 - 5. 3. 2020

Kurz listového těsta

Ve dnech 24.2. a 25.2. probíhal ve školní cukrárně kurz listového těsta. Kurz je určen pro žáky druhého ročníku oboru cukrář.

Více

Autor: P. Cabicarová Publikováno 2. 3. 2020 7:28

Kurz - Masa a ryby v moderní úpravě

Datum konání: 21. 2. 2020 - 4. 3. 2020

Kurz - Masa a ryby v moderní úpravě

17 a 18. února 2020 se žáci třídy K3 zúčastnili semináře na téma „Maso a ryby v moderní úpravě.“ Seminář vedli odborníci z praxe pánové Ota Dušek a Pavel Meduna.

Více

Autor: J. Dopitová Publikováno 24. 2. 2020 11:04

Kurz pálená hmota

Datum konání: 18. 2. 2020 - 26. 2. 2020

Kurz pálené hmoty

Ve dnech 17 – 18. 2. 2020 se ve školní cukrárně uskutečnil kurz pálené hmoty. Tohoto kurzu se účastnili žáci a žákyně prvního ročníku oboru cukrář.

Více

Autor: H. Hejlová Publikováno 21. 2. 2020 12:53

KURZ LATTÉ ART POPRAD

Datum konání: 7. 2. 2020 - 23. 2. 2020

KURZ LATTÉ ART POPRAD

Na soutěži Sweet cup v Prešově Míša Brandová vyhrála první místo a jedním z darů byl i  poukaz na kurz Latté art.

Více

Autor: V. Doudová Publikováno 17. 2. 2020 12:13

Novější 1 3