Střední odborná škola a Střední odborné učiliště obchodu a služeb, Chrudim

Fulltextové vyhledávání

Vyhledat v katalogu

Drobečková navigace

Úvod > Aktuality

Aktuality


Restaurační moučníky

Datum konání: 22. 2. 2017

Instruktáž pro žáky oboru Gastronomie a hotelnictví!

Více

Autor: J. Dopitová, foto P. Tatíčková Publikováno 15. 2. 2017 13:20

Cukrářské slavnosti Na Karmeli - známe vítěze

Datum konání: 20. 2. 2017

Mezi cukráři uspěla se svým Valentýnským dortem Petra Cabicarová, která se umístila na druhém místě a barmanka Nikola Vrtáčková získala ocenění za nejlepší koktejl soutěže (Kokosový sen) a umístila se ve zlatém pásmu.

Více

Autor: N. Stejskalová Publikováno 17. 2. 2017 15:27

Cukrářské slavnosti

Datum konání: 20. 2. 2017

Na mezinárodní soutěži, kterou pořádá ISŠ Mladá Boleslav, máme 2 želízka v ohni - Petru a Nikolu!

Více

Autor: J. Matějů Publikováno 13. 2. 2017 14:18

Kurz studené kuchyně třídy G4

Datum konání: 17. 2. 2017

A je tady další kurz studené kuchyně pro žáky maturitní třídy G4!

Více

Autor: N. Stejskalová Publikováno 17. 2. 2017 14:59

Moderní technologie pro informatiky v praxi.

Datum konání: 17. 2. 2017

Dne 14. 2. 2017 se informatici tříd I3 a I4 zúčastnili exkurze do výrobního závodu DAKO-CZ v Třemošnici, který se zabývá výrobou brzdových systémů pro kolejová vozidla.

Více

Autor: Zuzana Pospíšilová, Miroslava Víšková Publikováno 15. 2. 2017 12:37

Aktivitky v únoru

Datum konání: 17. 2. 2017

takhle umíme

Více

Autor: L. Morávková Publikováno 12. 2. 2017 20:22

Soutěž v anglickém jazyce - školní kolo

Datum konání: 12. 2. 2017

Ve čtvrtek 26.1. 2017 se uskutečnilo školní kolo soutěže v anglickém jazyce. Prokázat svoje jazykové znalosti přišlo celkem 9 žáků z maturitních  1. –  3. ročníků – tentokrát v kompletní mužské sestavě!

Více

Autor: Hana Pánková Publikováno 27. 1. 2017 11:36

Gastro Junior Brno - Bidvest Cup 2017

Datum konání: 12. 2. 2017

Mezinárodního mistrovství ČR Gastro Junior Brno - Bidvest Cup 2017 se v pátek 20. ledna zúčastnily  žákyně Kateřina Šedá (obor Gastronomie a hotelnictví 2. ročník) a Lada Dyntarová (obor Cukrář 3. ročník).

Více

Autor: Miroslava Víšková Publikováno 23. 1. 2017 12:52

Odborný kurz Perníčky

Datum konání: 9. 2. 2017

srdce v dlani

V pondělí a v úterý náš cukrářský SWEET TEAM pod vedením učitelky odborného výcviku Petry Tatíčkové vyráběl nádherné kousky různých druhů perníčků. Však jsme jen kousek od Pardubic! 

Více

Autor: L. Morávková, foto: A. Bula Publikováno 31. 1. 2017 20:20

Přijímací zkoušky nanečisto

Datum konání: 2. 2. 2017

Žáci základních škol i učebních oborů si vyzkoušeli minulý týden přijímací zkoušky nanečisto. Testy z matematiky a českého jazyka prověřily dosavadní znalosti žáků, daly jim cennou zpětnou vazbu, kolik úsilí bude třeba ještě vyvinout na ostrou verzi přijímacích zkoušek.

Více

Autor: M. Víšková Publikováno 7. 2. 2017 9:23