Střední odborná škola a Střední odborné učiliště obchodu a služeb, Chrudim

Vyhledat v katalogu

Drobečková navigace

Úvod > Aktuality

Aktuality


Štítky:

























































































































KURZ LATTÉ ART POPRAD

Datum konání: 7. 2. 2020 - 23. 2. 2020

KURZ LATTÉ ART POPRAD

Na soutěži Sweet cup v Prešově Míša Brandová vyhrála první místo a jedním z darů byl i  poukaz na kurz Latté art.

Více

Autor: V. Doudová Publikováno 17. 2. 2020 12:13

Kurz výroby smetanových dortů

Datum konání: 29. 1. 2020 - 16. 2. 2020

Kurz výroby smetanových dortů

V úterý a ve středu se v naší školní cukrárně uskutečnil kurz výroby smetanových dortů pod vedením paní učitelky odborného výcviku Jany Matějů.

Více

Autor: N. Stejskalová Publikováno 3. 2. 2020 11:55

Sportovně turistický kurz

Datum konání: 15. 6. 2018 - 30. 6. 2018

Od 4. 6. 2018 do 8. 6. 2018 se zúčastnili žáci druhých ročníků naší školy sportovně-turistického kurzu, konaného v Jeseníkách. Kurz, jehož hlavní náplní byla pěší turistika a míčové hry se vydařil.

Více

Autor: P. Klimeš Publikováno 15. 6. 2018 11:51

Blížíme se do finále!

Datum konání: 18. 2. 2018

Ve čtvrtek jsme pořádali pro žáky třídy K3.A oboru kuchař – číšník kurz zahraniční kuchyně, na kterém byli seznámeni s deseti nejzdravějšími kuchyněmi světa - od řecké přes španělskou až po asijskou.  V pátek proběhl kurz minutkové kuchyně.

Více

Autor: J. Dopitová Publikováno 9. 2. 2018 14:58

Baristický kurz

Datum konání: 31. 1. 2018

kava

Ve dnech 15. a 16. 1. 2018 proběhly dva odborné baristické kurzy pro žáky tříd Č1.P a K1. Kromě základních poznatků o historii a zpracování kávy jsme cvičili přípravu klasických kavárenských technik při přípravě espressa, cappuccina  a dalších druhů káv.

Více

Autor: L. Morávková Publikováno 17. 1. 2018 13:57

Baristický kurz

Datum konání: 9. 12. 2017

naše káva

V pondělí 4. 12. a v úterý 5. 12. se žáci tříd Č1P, G1 a G2 učili připravovat kávu a kávové speciality. Baristické umění je i otázkou tréninku a tak by se dobrou kávou dal večer jistě obměkčit i lecjaký čert... 

Více

Autor: L. Morávková Publikováno 6. 12. 2017 8:45