Střední odborná škola a Střední odborné učiliště obchodu a služeb, Chrudim

Vyhledat v katalogu

Drobečková navigace

Úvod > Aktuality

Aktuality


Štítky:

























































































































Novější 1 3

Baristický kurz - Č2

Datum konání: 8. 1. 2024 - 31. 1. 2024

Baristický kurz - Č2

Baristický kurz pro žáky třídy Č2 úspěšně ukončen.

Více

Autor: Š. Pěničková Publikováno 11. 1. 2024 21:51

Baristický kurz - G3 a Č3P

Datum konání: 2. 11. 2023 - 13. 11. 2023

Baristický kurz - G3 a Č3P

Ve dnech 31.10. a 1.11. 2023 se uskutečnil Baristický kurz pro třídu G3 a Č3P

Více

Autor: V. Doudová Publikováno 10. 11. 2023 7:23

Zeelandia

Datum konání: 14. 3. 2023 - 26. 3. 2023

Zeelandia

V úterý 14.3.2023 proběhl ve školní cukrárně kurz na téma: ,,Nové cukrářské trendy“ od firmy Zeelandia.

Více

Autor: P. Doležalová Publikováno 16. 3. 2023 13:53

A máme tu další barmanský kurz

Datum konání: 9. 2. 2023 - 26. 2. 2023

A máme tu další barmanský kurz

Od pondělí  6. 2. do  čtvrtka 9. 2. 2023 si žáci z G2 a G3 osvojovali barmanské dovednosti pod vedením zakladatele koktejlové kavárny MARTINI'S Pardubice Martina Smolného, držitel školící licence a akreditace CBA.

Více

Autor: J. Dopitová Publikováno 13. 2. 2023 7:57

Studená kuchyně v podání G4

Datum konání: 1. 2. 2023 - 20. 2. 2023

Studená kuchyně v podání G4

19. a 20. ledna 2023 naši čtvrťáci z G4 připravovali výrobky studené kuchyně.

Více

Autor: J. Dopitová Publikováno 6. 2. 2023 9:23

Kurz italské kuchyně a minutek v moderní úpravě

Datum konání: 13. 1. 2023 - 23. 2. 2023

Kurz italské kuchyně a minutek v moderní úpravě

11. ledna 2023 absolvovali žáci  třídy K3 kurz na téma Italská kuchyně a pokračovali 12. a 13. ledna kurzem minutek.

Více

Autor: J. Dopitová Publikováno 6. 2. 2023 9:16

Barmanský kurz

Datum konání: 6. 1. 2023 - 12. 2. 2023

Barmanský kurz

Minulý týden proběhl první barmanský kurz pro zájemce z tříd Č3 a G4.

Více

Publikováno 13. 1. 2023 8:04

Workshop výroba sýrů

Datum konání: 21. 12. 2022 - 12. 1. 2023

Workshop výroba sýrů

Žáci třídy G2 se v teoretické výuce seznámili s výrobou sýrů a jejich dělením. Následovala exkurze v Hlinecké mlékárně Tatra, kde viděli zpracování mléka a výrobu mléčných výrobků.

Více

Autor: M. Kopecká Publikováno 22. 12. 2022 11:24

Sportovně turistický kurz v Jeseníkách

Datum konání: 13. 6. 2022 - 31. 8. 2022

Sportovně turistický kurz 2022

V týdnu od 13. do 17. června se zúčastnili žáci druhých ročníků naší školy sportovně turistického kurzu v Jeseníkách, v oblasti Loučná nad Desnou, Karlova Studánka.

Více

Autor: P. Klimeš Publikováno 21. 6. 2022 7:51

Smetanové dorty a dezerty

Datum konání: 15. 2. 2022 - 6. 3. 2022

Smetanové dorty a dezerty

A něco sladkého z naší cukrárny...

Více

Autor: N. Stejskalová Publikováno 18. 2. 2022 9:30

Novější 1 3