Střední odborná škola a Střední odborné učiliště obchodu a služeb, Chrudim

Vyhledat v katalogu

Drobečková navigace

Úvod > Aktuality

Aktuality


Štítky:

























































































































Workshop výroba sýrů

Datum konání: 21. 12. 2022 - 12. 1. 2023

Workshop výroba sýrů

Žáci třídy G2 se v teoretické výuce seznámili s výrobou sýrů a jejich dělením. Následovala exkurze v Hlinecké mlékárně Tatra, kde viděli zpracování mléka a výrobu mléčných výrobků.

Více

Autor: M. Kopecká Publikováno 22. 12. 2022 11:24

Sportovně turistický kurz v Jeseníkách

Datum konání: 13. 6. 2022 - 31. 8. 2022

Sportovně turistický kurz 2022

V týdnu od 13. do 17. června se zúčastnili žáci druhých ročníků naší školy sportovně turistického kurzu v Jeseníkách, v oblasti Loučná nad Desnou, Karlova Studánka.

Více

Autor: P. Klimeš Publikováno 21. 6. 2022 7:51

Baristický kurz

Datum konání: 17. 5. 2022 - 16. 6. 2022

Baristický kurz

V minulém týdnu 16. a 17. května se uskutečnil baristický kurz pro žáky druhého ročníku oboru Číšník – barman – barista.

Více

Autor: V. Doudová Publikováno 23. 5. 2022 12:24

Seminář pro ZŠ Školní náměstí

Datum konání: 10. 5. 2022 - 19. 5. 2022

Seminář pro ZŠ Školní náměstí

Na základě smlouvy o spolupráci se uskutečnil v SOŠ a SOU obchodu a služeb Chrudim seminář pro žáky osmé třídy ZŠ Školní náměstí Chrudim.

Více

Autor: J. Dopitová Publikováno 13. 5. 2022 7:44

Poznáváme a pracujeme s potravinami z našeho regionu

Datum konání: 22. 12. 2021 - 2. 1. 2022

Poznáváme a pracujeme s potravinami z našeho regionu

Dne 22. 12. 2021 s žáky tříd K3P, K3, K2 jsme se zaměřili na zpracování potravin z našeho regionu.

Více

Autor: M. Kopecká Publikováno 2. 1. 2022 23:27

Japonské stříbro - hovězí maso Wagyu

Datum konání: 21. 12. 2021 - 16. 1. 2022

Japonské stříbro - hovězí maso Wagyu

Čekání na Ježíška a poslední školní den před vánočními prázdninami jsme si s vybranými žáky tříd K3P, K3 a K2 zpestřili prací s jedním z nejkvalitnějších hovězích mas. Připravili jsme si steaky z vysokého roštěnce, pupku i šťavnaté hamburgery.

Více

Autor: M. Kopecká Publikováno 2. 1. 2022 23:36